W - CH 1 Výroby potravin a výživa

Předmět
Chemie
Cílová skupina
učitelé 2. stupně ZŠ, učitelé SOŠ a SOU, učitelé gymnázií
Lektor(-ka)
Akreditace
Bez akreditace

DESCARTES, v.o.s. si vyhrazuje právo změnit termín konání akce, pokud bude nutné. O změně termínu se účastníci dozví s dostatečným časovým předstihem prostřednictvím pozvánky.


Vzdělávací cíl

  • zvýšení vědomostí o výrobě základních potravin
  • přínosy bezpečných potravin pro zdravou výživu

Obsah akce

1. část - potraviny rostlinného původu

2. část - potraviny živočišného původu          

  • přehled zpracovávaných  surovin
  • technologické základy jednotlivých potravinářských výrob
  • požadavky na hygienu a bezpečnost potravinářských výrob
  • jakostní znaky surovin a výrobků
  • nutriční přínosy potravin ve vazbě na zdravou výživu

Pro účastníky

Co si mají účastníci donést s sebou

PC s nainstalovaným softwarem Skype. Mikrofon pro případné dotazy.

Vzkaz účastníkům

K účasti na webináři je potřeba mít nainstalovaný SKYPE. Do přihlášky nám prosím napište jméno Vašeho účtu, abychom Vás mohli přiřadit do webináře.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace