AJ 271 Food in English Teaching

Předmět
Anglický jazyk
Cílová skupina
učitelé 2. stupně ZŠ, učitelé SOŠ a SOU, učitelé gymnázií, učitelé VOŠ, ředitelé škol a školských zařízení, učitelé ZUŠ a SUŠ
Akreditace
39989/2020-4-907

DESCARTES, v.o.s. si vyhrazuje právo změnit termín konání akce, pokud bude nutné. O změně termínu se účastníci dozví s dostatečným časovým předstihem prostřednictvím pozvánky.


Vzdělávací cíl

Vzdělávacím cílem akce je, aby učitelé jazyka prohloubili své znalosti britské kulinářské kultury a aby mohli svým studentům poskytnout realistické, praktické aktivity, aby tudíž tito studenti měli možnost pracovat na svých jazykových schopnostech v co nejpřirozenějších prostředí.


Obsah akce

V tomto zábavném workshopu se podíváme na typická britská jídla a proč je britská kuchyně tak mezinárodně neoblíbená. Nebo to ale jenom o objevování chutí, zaměříme se také na velké množství aktivit, které je možno využít se studenty různých úrovní a zaměření. Každý rád mluví o jídle, a tak využijme toto skvělé téma pro výuku jazyka tím nejpřirozenějším způsobem!

  • Historie britské kuchyně - vlivy a ingredience (90min)
  • Současná britská kuchyně a její vliv na svět (90min)
  • Aktivity se specifickým zaměřením na gramatiku (90min)
  • Aktivity zaměřené na zlepšování produktivních a receptivních jazykových schopností našich studentů (90min)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace